Djordi is helemaal idolaat van voetbal, vooral van FC Barcelona. Samen met wensvervuller Tessa en zijn voetbalmaat Rob is hij naar Barcelona gereisd.
Djordi is helemaal idolaat van voetbal, vooral van FC Barcelona. Samen met wensvervuller Tessa en zijn voetbalmaat Rob is hij naar Barcelona gereisd.

Wens van Djordi in vervulling

Een wedstrijd bezoeken van FC Barcelona. Dat was de wens van Djordi uit Boskoop. De begeleider van de woonvoorziening waar Djordi woont diende het wensverzoek in bij Stichting Pole Position.

De stichting ging met het verzoek aan de slag en afgelopen zondag was het zover; Djordi (een jongen met het syndroom van Down) vloog in de vroege ochtend naar Barcelona om de wedstrijd tussen FC Barcelona en Athletic Bilbao bij te wonen. Een 2-0 overwinning met een goal van Messi betekende dat de wens van Djordi een gouden randje kreeg!


Gouden shirt

Dat randje werd nog iets mooier omdat de selectie van FC Barcelona als klap op de vuurpijl ook een shirt heeft gesigneerd voor Djordi. Dat shirt krijgt hij maandag overhandigd. Na nog een heerlijke dag in Barcelona vliegt Djordi maandagavond terug naar Amsterdam. Een enorme ervaring rijker!

De woonvoorzieningsbegeleider van Djordi heeft bij Stichting Pole Position de wens van deze held ingediend. Djordi is helemaal idolaat van voetbal, vooral van FC Barcelona. Samen met de wensvervuller Tessa en zijn voetbalmaat Rob is hij naar Barcelona gereisd.


Stichting Pole Position

Stichting Pole Position vervult sportwensen van mensen met een verstandelijke beperking. Van een meet & greet met Anky van Grunsven tot een weekendje naar de Tour de France. De wensen zijn heel divers maar hebben één ding gemeen. De helden genieten van een dagje in de schijnwerpers staan en denken er vaak nog lang met plezier aan terug.

Meer berichten