Aad Vergeer ontving op 20 februari een Koninklijke onderscheiding voor zijn verdiensten.
Aad Vergeer ontving op 20 februari een Koninklijke onderscheiding voor zijn verdiensten.

Huldiging Aad Vergeer met Koninklijke onderscheiding

Aad heeft veel ambities met zijn vrijwilligerswerk, veel weten is één ding volgens de burgemeester!

Al 25 jaar verzorgt Aad lezingen over botanische tuinen. Heeft 30 jaar groen geleverd voor de bloemschikavonden van Groei & Bloei. Is keurmeester van de 'Commissie Mooi Boskoop' om voortuinen te keuren. Lid van de KVBC (Koninklijke Vereniging voor Boskoopse Culturen), om het keuren en beoordelen van bomen en vaste planten. Binnen de KVBC is hij de coniferenexpert. Vakman van bomen en planten en groot liefhebber. In 2000 initiatiefnemer en mede-oprichter van de NCV (Nederlandse Coniferen Vereniging). Vrijwilliger bij de Stichting Sortimentstuin 'Harry van de Laar'. Ook daar kunnen ze altijd een beroep doen op Aad.


Voldoende verdiensten volgens burgemeester Liesbeth Spies. Gedurende 45 jaar heel actief en nog steeds. Een vrijwilliger met een gouden randje! In 2002 kreeg hij de Bronzen Conifeer.

Het is teveel om op te noemen wat Aad voor de gemeenschap heeft gedaan, zonder zelf op de voorgrond te treden. Voor deze tomeloze inzet is hij voorgedragen voor een Koninklijke onderscheiding. Op dinsdag 20 februari is deze onderscheiding uitgereikt door burgemeester Spies.


Later komt in de Gouwe Koerier een Rosariumgesprek met Aad Vergeer.

Meer berichten
Shopbox