Alex en Saskia Lourier zijn trots dat het restaurant M'n Schoonouders al tien jaar bestaat.
Alex en Saskia Lourier zijn trots dat het restaurant M'n Schoonouders al tien jaar bestaat.

Brasserie M'n Schoonouders bestaat tien jaar!

Februari 2008 begon Brasserie mn Schoonouders aan zijn avontuur aan de Gouwe. Inmiddels zijn al vele gasten naar de Barendstraat gekomen om te genieten van een heerlijk diner.

Alex en Saskia Lourier zijn trots dat het restaurant nog steeds goed draait. Vooraf waren er wel wat twijfels (van andere mensen) of een restaurant in Boskoop het wel zou redden, maar ondanks de crisisjaren gaat het goed met de Brasserie. In 2013 hebben zij voor het laatst de inrichting verbouwd, en daarom is afgelopen week het interieur weer vernieuwd. Zoals velen al weten heeft Brasserie M'n Schoonouders ook een zorgkwekerij waar zij eigen onbespoten groenten, kruiden en fruit kweken met mensen met een beperking. In het restaurant gaat u meer zien wat we op onze kwekerij ook doen. M'n Schoonouders heeft een nieuwe website en menukaart.

De eigenaren van M'n Schoonouders zijn blij met alle gasten die de afgelopen tien jaar te gast zijn geweest en daarom hebben ze een super Aktie bedacht! Tot 31 maart wordt een hoofdgerecht geserveerd voor 10 euro (behalve het Tapas hoofdgerecht).

Het team van M'n Schoonouders heet u van harte welkom en heeft veel zin in de komende jaren!

Meer berichten
Shopbox