's Nachts voetballen bij Luilak-voetbaltoernooi

De voorbereidingen op alweer het 63e Luilak-voetbaltoernooi zijn in volle gang, dus dat betekent dat de teams die willen meedoen ook in beeld komen. Wat moet je doen om mee te doen aan het jaarlijkse voetbalfestijn op de velden van Floreant?


Dit jaar vindt het Boskoopse en unieke fenomeen plaats in de nacht van vrijdag op zaterdag 19 mei. Jongens en meisjes van zes t/m achttien jaar kunnen meedoen en zich met een team inschrijven.

Wie mee wil doen, kan op woensdagavond 7 maart het vereiste inschrijfformulier op twee adressen in Boskoop afhalen. Zowel aan de Tuinstraat 5 als aan de andere kant van de brug, op Parklaan 148, zijn de welbekende roze (meisjesteam) en blauwe (jongensteam) inschrijfformulieren op te halen. Vervolgens heeft iedereen twee weken de tijd om een team samen te stellen. De inschrijving is twee weken later. Op woensdagavond 21 maart kan het inschrijfformulier bij een speciaal ontvangstcomité worden ingeleverd in de kantine van Floreant.

Het bestuur van de Stichting Luilakvoetbal Boskoop zoekt vrijwilligers! Zin om de gele pet, hét kenmerk van onze vrijwilligers, te bemachtigen?

Meer weten? www.luilakvoetbal.nl en www.facebook.com/luilakvoetbalboskoop

Meer berichten
Shopbox