Foto: Karin Wagter

Prijsuitreiking 'Bon in de Ton'

De actie 'Bon in de Ton', ieder jaar georganiseerd door de Dorpskernwinkels Boskoop, was weer een enorm succes. Dit jaar zijn er weer vele bonnen ingeleverd en was de trekking enorm spannend.

De heer en mevrouw van Osnabrugge hebben één van de twee hoofdprijzen gewonnen: een cadeaubon t.w.v. 100 euro van Albert Heijn, gewonnen. Op woensdag 31 januari is de hoofdprijs aan de heer en mevrouw van Osnabrugge uitgereikt. Dit is gedaan in het Albert Heijn filiaal Boskoop aan de Koninginneweg. De uitreiking vond plaats om 15.00.

Hierbij waren Arjan van Schaik, namens de Dorpskernwinkels Boskoop, en supermarktmanager Benny van Verseveld, namens Albert Heijn, aanwezig. Na het genot van een verse kop koffie is de prijs uitgereikt met een mooie bos bloemen.


Actie

De 'Bon in de Ton'-actie is een mooi voorbeeld van de lokale initiatieven die de Dorpskernwinkels jaarlijks gezamenlijk opzetten om het boodschappen doen in ons lokale centrum nog aantrekkelijker te maken. Ook met deze actie zie je maar weer dat het loont om je aankopen in het centrum van Boskoop te doen!

Meer berichten