Hoogste onderscheiding Krooshappers uitgereikt

Hans Bontekoe kreeg de Cardieler uitgereekt van Carnavalsvereniging De Krooshappers.
Hans Bontekoe kreeg de Cardieler uitgereekt van Carnavalsvereniging De Krooshappers. (Foto: Peter Groenendijk)

Op zondag 4 februari is de Cardieler uitgereikt aan Hans Bontekoe. Hij ontving deze onderscheiding voor zijn inzet binnen de carnavalsvereniging en Boskoopse gemeenschap.

Hans was zeer nauw betrokken bij de oprichting van onze vereniging. Jarenlang is hij actief geweest als bestuurslid (voorzitter). Daarnaast als Raad van 11 lid, adjudant en voorzitter van optochtcommissie. Wij feliciteren Hans met deze prachtige onderscheiding.


Jeugdprins en Hofdame

Tijdens het druk bezochte discocarnaval op zaterdag 3 februari in Flora Boskoop zijn de nieuwe Jeugdprins Klavertje 4 (Mees Lourier) en Jeugdhofdame Tara Janssen onthuld. Welkom bij de Krooshappers!

Wij als Carnavalsvereniging De Krooshappers vinden het belangrijk om, naast onze feesten, ook aandacht en steun te geven aan goede projecten. We zijn daarom trots op onze Prinsen en Hofdames die Vrienden van Floravita als goed doel gekozen hebben om tijdens ons jubileumjaar extra te steunen. Zij schenken de winst van hun zelf gebrouwen bier aan de Vrienden van Floravita.

Daarnaast zal er een donatie vanuit Carnavalsvereniging De Krooshappers volgen. Donateur worden kan voor (minimaal) 5 euro per jaar.


Floravita

De Stichting Vrienden van Floravita is een vriendenclub van personen die zich als donateurs en sponsoren nauw betrokken voelen bij het reilen en zeilen in Floravita en Parkzicht. De stichting biedt extra financiële ondersteuning voor ontspanningsactiviteiten en andere plezierige zaken.

Meer berichten