Foto: Karin Wagter

Kroegentocht op 13 feb van De Krooshappers

Op dinsdag 13 februari organiseren de Krooshappers een echte Kroegentocht. Noem het de kers op de appelmoes, de room op de taart of de klap van de vuurpijl...

De deelnemende kroegen zijn geïnformeerd, de Prinsen en Hofdames hebben er zin en de Baggerbeugels hebben beloofd nog wat lucht over te houden voor deze avond. Dus niets staat in de weg om er een happening van te maken. Kom gezellig in je boerenkiel langs.

De Kroegentocht start vanaf 18.00 uur bij Sportcafé Midden Boskoop (bij Roy i.p.v. in Roy), om 19.00 uur gaan we bij Eet en Muziekcafé de Hoek naar binnen en om 20.00 uur bezoeken we het Koffiehuis. De Landhut is om 21.00 uur aan de beurt, gevolgd door om 22.00 uur Lion D 'Or en als laatste om 23.00 uur staat Gouwezicht op het programma. Je kunt natuurlijk de hele tocht meemaken maar ook aansluiten wanneer je maar wilt.

Dit jaar zal een speciaal comité de huizen langs de route van de optocht beoordelen op originaliteit en carnavaleskheid. Diegene met de mooist, ludiekste en verrassendste versiering wint een prijs! Hou je brievenbus in de gaten voor meer informatie.

Meer berichten