Liever samen dan alleen

Op zondagmiddag 21 januari was de eerste bijeenkomst voor alleengaanden 40+. Met 25 gezellige mensen is het succesvol verlopen. Het is onderdeel van het project 'Liever samen dan alleen', georganiseerd door Actief Rijnwoude en in samenwerking met Grand Café de Hoek.

Na eerst een start gemaakt te hebben met koffie en thee werden er twee korte inleidende praatjes gehouden door Fred Noorlander en Jos Timmermans. Het was een informele bijeenkomst met een belangrijke rol voor muziek. Af en toe werd er gedanst op de live-muziek van een bandje. Daarnaast waren er fanatiekelingen voor de muzikale quiz.

De aanwezigen werden uitgedaagd mee te denken met het invullen van volgende bijeenkomsten. "Dat is de uitdaging waar we met z'n allen voor staan," liet Cokky Koetsier weten, initiatiefneemster van dit project. "We hebben veel positieve feedback gekregen waar we zeker wat mee gaan doen. Zo zijn er opmerkingen gemaakt over de muziek, quiz, tijden, naambordjes etc etc."
"Met de projectgroep gaan we deze signalen bekijken en verbeteringsmaatregelen nemen. Zo komen we uiteindelijk tot een format wat zeker succesvol wordt, een format wat van ons allemaal is."


De volgende bijeenkomst is zondag 18 februari, uiteraard vanuit Grand Café de Hoek. In ieder geval starten we weer om 15.00 uur, tot hoe lang we doorgaan is nog een vraag.
Heb je suggesties of vragen, laat het dan weten via:liever-samen-dan-alleen@hotmail.com of 06-23328302.

Meer berichten