De Alphense Talkshow op 13 januari

Het onderwerp van De Alphense Talkshow (DAT) van zaterdag 13 januari zijn de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart. De nieuwe lijsttrekkers en kandidaten van de partijen die meedoen in Alphen aan den Rijn worden hiervoor uitgenodigd. U bent van harte uitgenodigd om de discussie aan te horen en om mee te praten en uw vragen te stellen aan de gasten aan tafel.

De gasten aan tafel zijn: voor de pauze o.a.: Anouk Noordermeer (VVD), Bernadette Wolters (PvdA) en na de pauze: Lisette Goddrie (Nieuw Elan), José Huls (Groen Links), Gert van den Ham, (D66), Jeroen van Gool (CDA). Wie de laatste gast(en) voor en na de pauze zullen worden, wordt de komende week via Facebook (https://www.facebook.com/talkshowalphen) en website (https://alphendat.wordpress.com/) aangekondigd.

De muziek wordt deze keer verzorgd door: Carlijn Flohr van de Nieuwe Muziekschool Alphen (NMSA). Ze zingt en begeleidt zichzelf daarbij op de piano.

De Alphense Talkshow wordt aanstaande zaterdag, 13 januari gehouden in café Alphens in theater Castellum. De inloop is vanaf 15.30 uur. De talkshow wordt gehouden van 16.00 tot 17.00 uur. De toegang tot DAT is helemaal gratis. Na afloop van de show is er uitgebreid de gelegenheid tot napraten met een drankje.

Meer berichten