De prachtig versierde Amerikaanse truck heeft gewonnen! De eerste prijs werd in ontvangst genomen door Sam, Maaike, Jady, Ivy en Eveline. FOTO: Monique de Jong
De prachtig versierde Amerikaanse truck heeft gewonnen! De eerste prijs werd in ontvangst genomen door Sam, Maaike, Jady, Ivy en Eveline. FOTO: Monique de Jong

Ride of Rijnwoude voor kerstgala

Gisteravond vond voor de leerlingen en de docenten van Groene Hart Rijnwoude de avond van het jaar plaats. Voor de vierde keer organiseerde de school het bijzondere kerstgala waarbij leerlingen een spectaculaire entree konden maken met een bijzonder versierd, hilarisch of peperduur voertuig.

Ze werden, nadat ze een route rondom de school hadden gereden, afgezet bij de rode loper voor de ingang van de school. Als extra sfeermaker was TTH, de drumfanfare uit Hazerswoude-Dorp, aanwezig om kerstliederen te spelen en de leerlingen te verwelkomen. De leerlingen hadden dit jaar ook weer origineel uitgepakt en het was een feest om naar te kijken.

Uiteindelijk waren er drie genomineerden; de roze limousine, een echte Amerikaanse muscle car, maar de laatste, de prachtig versierde Amerikaanse truck heeft gewonnen! De eerste prijs werd in ontvangst genomen door Sam, Maaike, Jady, Ivy en Eveline. Gefeliciteerd meiden!

Vanaf woensdagmiddag stond het programma op school al in het teken van kerst. Tijdens de kerstviering hoorden de leerlingen het indrukwekkende verhaal van Joop Gottmers en de prachtige (kerst)liederen van Ann Gracia.

Donderdag vond het jaarlijkse volleybaltoernooi plaats. Na een aantal weken oefenen tijdens de gymlessen konden de leerlingen hun vorderingen laten zien tijdens het toernooi en de gewilde prijzen in de wacht slepen. Traditiegetrouw was er ook een docententeam dat de sterren van de hemel speelde, maar (helaas) net niet won.

Na alle sportiviteit maakte iedereen zich klaar voor het kerstgala. Deftige dames en charmante heren beleefden na de aankomst om nooit te vergeten, het kerstgala op de dansvloer in de aula van de school. Met muziek van de speciale DJ Melsie, oud-leerling, gingen de voetjes van de vloer en werd 2017 swingend en zingend afgesloten.

Meer berichten