Foto: Lisenka L’Ami

Heel veel liefs uit de LiefsFabriek

Er waren eens twee zusjes die veel van elkaar én van mooie dingen hielden. Het liefst maakten ze de hele dag persoonlijke, knusse en duurzame spullen om te delen met wie dat maar nodig had. Ze droomden van een plek waar ze al hun ideeën en creativiteit kwijt konden, want thuis begon het een beetje krap te worden.

Hazerswoude-Dorp - Voor Brenda en Anne is het geen sprookje, maar de opmaat naar een bruisend avontuur. Ze hadden al een webshop vol liefs, maar dromen nu groots over een LiefsFabriek.
Het moet een plek worden waar creatieve geesten elkaar ontmoeten en inspireren. Waar je in alle rust of hectiek kunt werken, ruimte hebt om een workshop te geven, een oldskool winkel te zijn voor de virtuele webshop, een ontmoetingsplek met een goede kop koffie en zelfgebakken koekjes. Die plek vonden ze in Hazerswoude-Dorp, daar waar je het dorp uit en de weide-wereld in gaat.


De zussen hebben twee weken de tijd om iedereen mee te krijgen in hun droomvlucht. Van 15 t/m 30 december draait de LiefsFabriek op volle toeren om geld in te zamelen. Voorafgaand aan de opening hebben Bren & Ann als Klein Duimpje geheimzinnige roodglimmende pakjes rondgestrooid, die de weg naar de Fabriek wezen voor wie ze vond. Het leverde in elk geval aanloop en mooie verhalen op. Een heer op leeftijd kwam het pakje terugbrengen en ontdekte zo een nieuwe koffie-hotspot voor hem en zijn vrouw. En de politie kwam zelfs midden in de nacht als een ware bromsnor
een zwervend pakje afleveren.

In de Pop-up Liefs is van alles te doen. Je kunt er op ontdekkingstocht en ervaren hoe het zal worden. Koffiedrinken bij haardvuur, wat laatste kerstinkopen doen of je laten verrassen met een creatieve workshop. Het liefst is de aankoop van een Pretpakket waarmee je investeert in de Fabriek. Als de droom en de inzamelingsactie aanslaat, begint het avontuur in februari 2018.
Op Valentijnsdag natuurlijk.

Meer berichten