Logo gouwekoerier.nl


Wethouder Kees van Velzen ontsteekt de verlichting van de kerstboom, geholpen de zusjes Emma (li) en Lenthe. (Foto: Morvenna Goudkade)
Wethouder Kees van Velzen ontsteekt de verlichting van de kerstboom, geholpen de zusjes Emma (li) en Lenthe. (Foto: Morvenna Goudkade) (Foto: Morvenna Goudkade)

En toen waren de lichtjes aan….

En toen waren de lichtjes aan….

Heeft u hem al gezien, de grote kerstboom in het centrum van Boskoop? Op verzoek van de Dorpskernwinkeliers is de boom dit jaar niet bij het gemeentehuis geplaatst, maar in het winkelhart, aan de voet van de hefbrug. "De kerstboom stond vorig jaar moederziel alleen op het Raadhuisplein," zegt Richard van Loon van DKW. "Nu staat de boom dichterbij en kan iedereen er steeds van genieten."

De kerstboom werd dinsdagavond feestelijk ontstoken door wethouder Kees van Velzen. Hij kreeg hulp van de zusjes Lenthe (8) en Emma (7). "De boom is een symbool van saamhorigheid," vond de wethouder. "En ook een symbool van de goede samenwerking met de dorpen."

Voorzitter Sander Jongejan van DKW is tevreden: "De boom staat hier heel mooi, sfeervol zo bij de kerk." Hij belooft nog meer gezelligheid in de dorpskern in de aanloop naar kerst. Meer hierover in de krant van volgende week. Door Morvenna Goudkade

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox