Logo gouwekoerier.nl

De Alphense Talkshow op 9 december

In maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. De Alphense Talkshow (DAT) wil opnieuw de discussie aangaan over thema's, belangrijk voor de verkiezingen. De volgende show is op 9 december.

Alphen a/d Rijn - Tijdens de discussiemiddagen van DAT komen opiniemakers en organisaties aan het woord, die aan het publiek gaan vertellen wat zij belangrijk vinden voor de gemeente Alphen. De Alphense politieke partijen worden wel nadrukkelijk uitgenodigd, maar alleen om in het publiek plaats te nemen. Politieke partijen zijn al ver met het samenstellen van hun programma. Vrijwel alle partijen doen hun best om de wensen van hun achterban en mogelijke kiezers in het programma te verwerken. Toch is de realiteit weerbarstiger.

Het thema van DAT is momenteel nog volop in discussie: duurzaamheid en milieu of het verplaatsen van de Huisartsenpost van het Alrijne Ziekenhuis Alphen naar Leiden. Het precieze thema en vier tafelgasten wordt nog bekend gemaakt via de site en facebookpagina. De muziek wordt verzorgd door BRUUN, een gelegenheidsformatie met een Nederlandstalig repertoire, veelal geïnspireerd door Ramses Shaffy.

DAT is zaterdag 9 december in Café Alphens in theater Castellum. Inloop vanaf 15.30 uur, talkshow van 16.00 - 17.00 uur. Gratis toegang. Na afloop is er gelegenheid tot napraten. Ook aan tafel? Neem contact op met voorzitter Gerrit Willems via gwillems@gwillems.net.

alphendat.wordpress.com
www.facebook.com/talkshowalphen

Meer berichten




Shopbox