Logo gouwekoerier.nl

Heeft u ervaring met Alphense jeugdzorg?

Voor een onderzoek naar de jeugdzorg worden ouders en jongeren (12 tot 23 jaar) gevraagd hun ervaringen met de jeugdzorg in Alphen aan den Rijn te delen. Wat ging of gaat er naar hun mening goed en wat kan er beter?

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 12 december en is bedoeld voor ouders en jongeren (12 tot 23 jaar) met ervaring in de jeugdzorg.

Sinds 2015 is niet meer de landelijke overheid, maar de gemeente verantwoordelijk voor de jeugdzorg. Daarom wordt nu, na twee jaar, de stand van zaken van de jeugdzorg onderzocht. Zowel de gemeente en jeugdwerkers als (voormalige) cliënten worden hierover bevraagd. De bijeenkomst voor cliënten vindt plaats op 12 december, van 16.00 tot 18.00 uur of van 19.30 tot 21.30 u, in het Stadhuis. De resultaten van de bijeenkomst dragen bij aan verbetering van de Alphense jeugdzorg. Deelnemers ontvangen een cadeaubon van 10 euro voor hun deelname.


Aanmelden

Ouders en jongeren met interesse kunnen zich aanmelden bij Marlinda van der Hoff: mvanderhoff@verwey-jonker.nl, onder vermelding van telefoonnummer en voorkeurstijd.
Voor verdere vragen kan contact opgenomen worden met Lineke van Hal, 06 347 386 21.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door het Verwey-Jonker Instituut in opdracht van de Rekenkamer van de gemeente Alphen aan den Rijn.

Meer berichten
Shopbox