Logo gouwekoerier.nl


Ron Slootweg, deelnemer van estafetteteam 173 'eenxfflopen', wil geld ophalen voor de Roparun: 532 km lopen van Parijs naar Rotterdam.
Ron Slootweg, deelnemer van estafetteteam 173 'eenxfflopen', wil geld ophalen voor de Roparun: 532 km lopen van Parijs naar Rotterdam. (Foto: Ron Slootweg)

Voor wie mogen wij de Roparun lopen?

Het Hazerswoudse Roparun team 173 'eenxfflopen' (een keer effe lopen), probeert met allerlei acties geld bij elkaar te brengen voor de Roparun.

Hazerswoude-Dorp - De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 km van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. In teamverband lopen mensen deze afstand om geld op te halen voor mensen met kanker. Het motto van de organisatie is dan ook 'leven toevoegen aan de dagen daar waar meestal geen dagen kunnen worden toegevoegd aan het leven'.


Ron Slootweg, deelnemer van team 173, vertelt: "Het is de bedoeling dat we tijdens de Roparun estafetteloop op onze teamshirts namen dragen van dierbaren die zijn overleden aan kanker. Mensen die ziek zijn en diegene die na een periode van ziekte zijn genezen van kanker, mogen ook."

"U kunt hun namen opgeven, dan drukken wij dit op het shirt. De kosten zijn 15 euro. Als u het shirt wilt ontvangen, kost dat 25 euro. De opbrengst gaat naar Roparun."


"Wilt u dat wij ook voor u lopen," zegt Ron, "kom naar onze stand op 15 december tijdens Happen en Stappen van 17.00 tot 22.00 uur in Hazerswoude-Dorp of stuur een bericht naar: eenxfflopen@outlook.com
 

www.roparun.nl

Meer berichten
Shopbox