Logo gouwekoerier.nl


Gezellig samen eten op elke eerste en derde woensdag van de maand. Foto: Jos Timmermans
Gezellig samen eten op elke eerste en derde woensdag van de maand. Foto: Jos Timmermans (Foto: Jos Timmermans)

Maaltijdproject in Eetcafé de Hoek in Koudekerk

Eens een keer niet alleen aan tafel? Een keer niet bedenken wat je eens zal eten vandaag of een keer niet voor jezelf koken maar lekker aanschuiven? En dan gelijk leuke nieuwe contacten leggen?
Dat kan zeker en wel op iedere eerste en derde woensdag van de maand in Eetcafé de Hoek in Koudekerk aan den Rijn. Het maaltijdproject is een uniek samenwerkingsproject tussen Actief Rijnwoude, Tom in de Buurt en Eetcafé de Hoek.


Niet in Boskoop maar in Koudekerk aan den Rijn kunt u voor maar 5 euro een lekkere warme maaltijd genieten. Rond 16.45 uur kunt u al binnenwandelen, rond de klok van 17.00 uur gaan we met elkaar aan tafel. Om 17.15 uur wordt vervolgens de maaltijd opgediend. Uiteraard is de maaltijd iedere twee weken weer anders. Rond half 7 of 7 uur gaat iedereen weer tevreden huiswaarts. Op dit moment komen er gemiddeld twintig mensen op deze activiteit af, zodat het café al echt goed bezet is. Er is nog steeds een aantal stoelen over!

Meer informatie kunt u krijgen bij Saskia Heemskerk, kern coördinator Actief Rijnwoude, tel: 06-82480165 of bij Saskia Postuma, werkzaam bij Tom in de Buurt, tel: 06-81256668. Zij weten ook altijd precies wat het menu is zodat u hier naar kunt vragen. Ook kunt u bij hen opgeven voor de maaltijd. Dit kunt u doen uiterlijk tot de dinsdag ervoor. Op woensdag 29 november kunt u nog aanschuiven!

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox