Logo gouwekoerier.nl

Dating voor 60 plussers

Wilt u gezellig samen naar de bioscoop, een wandeling maken of samen eten? Kom dan op 11 december naar de datingmiddag van Tom in de buurt!

Alphen aan den Rijn - Na een tijd alleen (en eenzaam) te zijn, kan het soms best een grote stap zijn om daar verandering in te brengen. Tom in de buurt wil deze stap gemakkelijker maken en organiseert daarom voor het eerst een datingmiddag.

Iedereen van 60 jaar en ouder die op zoek is naar een nieuwe partner óf een nieuwe vriendschap is van harte welkom. Niet iedereen heeft behoefte aan een nieuwe liefde; een vriendschap waarin je dingen met elkaar kan delen is net zo waardevol.

Tijdens deze middag ontmoet u in ongedwongen sfeer andere alleenstaande Alphenaren onder het genot van een hapje en drankje. Tijdens korte gesprekken leert u elkaar kennen en achteraf kunt u aangeven of u het contact wenst voort te zetten.


De datingmiddag is maandag 11 december van 15.00 tot 17.00 op een discrete locatie in de buurt van Alphen centrum. Na aanmelding ontvangt u als deelnemer de definitieve locatiegegevens. De entree van 10 euro betaalt u bij binnenkomst, dit is inclusief hapjes en drankjes.

Meer informatie

Aanmelden kan tot en met 4 december via wijkcoaches:
Carolien Satink: 06-41082393
Ilona de Wit: 06-51924902

www.tomindebuurt.nl

Meer berichten
Shopbox