Logo gouwekoerier.nl


Dit jaar ontvingen SamenhuiS (zie foto) en stichting Diabetesouders regio Leiden een groot geldbedrag.
Dit jaar ontvingen SamenhuiS (zie foto) en stichting Diabetesouders regio Leiden een groot geldbedrag.

Kies zelf een goed doel voor Zomerspektakel

Vanaf donderdag 23 november kunnen alle Alphenaren zelf een goed doel indienen voor het Zomerspektakel aan het Meer. Dit vindt op 1, 2 en 3 juni 2018 plaats.

Alphen aan den Rijn - Stanley de Looze, voorzitter Zomerspektakel: "We willen graag opnieuw de inwoners van Alphen en omgeving de gelegenheid geven een goed doel te kiezen."
"Om een goed doel in te dienen ga je naar onze facebookpagina facebook.com/zomerspektakelaanhetmeer of naarwww.Alphens.nl. Je kan ook je goede doel indienen via info@zomerspektakelaanhetmeer.nl. Hoe meer goede doelen hoe liever. En hoe meer dezelfde doelen binnenkomen hoe groter de kans is dat dit doel gekozen wordt. Het doel moet wel een lokaal of regionaal doel zijn."

De Looze: "Uiteraard willen we ook graag weten waarom juist dit goede doel ondersteund zou moeten worden door Zomerspektakel. Iedereen mag een goed doel aanmelden. Een organisatie hoeft dus niet alleen zichzelf aan te melden, maar mag ook voorgedragen worden door anderen. Wij zijn nu al benieuwd welke doelen aangedragen worden."


Het indienen van een goed doel kan tot vrijdag 8 december. Daarna vindt de selectie plaats. Eind januari maakt het bestuur van Zomerspektakel, tijdens de verkoop van de vrijdagavondtickets, het winnende goede doel bekend.

Meer weten?

Wil je informatie over wat het Zomerspektakel en de TCV Obstacle Run? Houd dan regelmatig de websites www.zomerspektakelaanhetmeer.nl,www.obstaclerunalphen.nl en de sociale media in de gaten. Facebook: www.facebook.com/ZomerspektakelAanHetMeer en www.facebook.com/Zomerspektakel-Obstacle-Run.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox