Logo gouwekoerier.nl


Tweelingbroers Prins Kanarie (Arie Vermeulen) en Prins Pauw (Paul Vermeulen) samen met Hofdames Gwen Rijnbeek en Loes Van Lint.
Tweelingbroers Prins Kanarie (Arie Vermeulen) en Prins Pauw (Paul Vermeulen) samen met Hofdames Gwen Rijnbeek en Loes Van Lint. (Foto: Peter Groenendijk (hoffotograaf Krooshappers))

Spectaculaire onthulling Krooshappers Boskoop

Op een prachtig groen verlicht Raadhuisplein zijn op zaterdag 11-11-2017 de 44e Prins en Hofdames onthuld.

De onthulling is de aftrap van het jubileumseizoen van de Krooshappers die dit jaar hun 44-jarig bestaan vieren. Op het evenement kwamen ruim 500 bezoekers af en om 20.44, na het aftellen met alle 43 voorgangers kwamen daar niet één maar twee Prinsen tevoorschijn op het balkon van het voormalig gemeentehuis. Tweelingbroers Prins Kanarie (Arie Vermeulen) en Prins Pauw (Paul Vermeulen) samen met Hofdames Gwen Rijnbeek en Loes Van Lint. Samen vormen zij het prinselijk kwartet voor dit carnavalsseizoen. Na de onthulling ging de stoet, onder begeleiding van de Raad van 11, richting Flora Boskoop waar het feest verder werd gevierd tijdens het Prinsenbal. Samen met de Band Broadway vierden ruim 500 bezoekers de aftrap van het carnaval seizoen 2017. Het feest ging door tot in de vroege uurtjes!

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox