Juf Van Eijk al 25 jaar op School met de Bijbel

Benthuizen - Juf Van Eijk is 25 jaar juf op de School met de Bijbel in Benthuizen en dát wordt gevierd! Op 27 oktober werd zij van huis opgehaald in een mooie Volkswagen Kever, samen met haar moeder en broer. In de Albert Schweitzerlaan in Benthuizen stonden alle kinderen van school, met kleurige ballonnen, samen met veel ouders en bekenden te wachten. In een optocht ging iedereen naar school voor een feestelijke ochtend inclusief feestlied, picknick op het plein en een cadeau van alle kinderen. De juf kreeg een mooi tafellaken waaraan alle kinderen hebben meegewerkt. Op naar vele jaren met juf Van Eijk!


Daar hadden we een heel feestelijke ochtend. Natuurlijk zongen we een feestlied voor de juf, we hadden een picknick op het plein én een cadeau van alle kinderen: de juf kreeg een mooi tafellaken waaraan alle kinderen hebben meegewerkt. De juf stond heel de ochtend in het zonnetje en werd flink verwend door groot en klein.


Als laatste gingen alle kinderen aan de slag in een workshop: een pennenbakje of appeltaart, haren vlechten of een elektrisch apparaat ontmantelen, een spijkerplank, windlicht of vishengel maken, of… Er was lekker veel te doen en iedereen had het reuze naar de zin. De ochtend was erg snel voorbij.

 

Meer berichten

Shopbox