De nieuwe egelopvang is op de bovenverdieping van een loods aan het Laag Boskoop 75 A.
De nieuwe egelopvang is op de bovenverdieping van een loods aan het Laag Boskoop 75 A. (Foto: Karin Wagter)

Egelopvang Boskoop e.o. feestelijk geopend

Groot feest bij de Egelopvang Boskoop en omstreken! Na een korte openingstoespraak van wethouder Han de Jager konden belangstellenden een kijkje nemen in het nieuwe onderkomen van de egelopvang.

Boskoop - De egelopvang is op de bovenverdieping van een loods, welwillend beschikbaar gesteld door Logra Hoveniers aan het Laag Boskoop. De inrichting was nog niet compleet maar men kon wel zien hoe de egels daar verzorgd en gevoerd werden.
Veel belangstelling was er ook van de jeugd. Voor hen waren er diverse activiteiten georganiseerd, zoals een springkussen van de Stichting Dierenlot, knutselen, egels beschilderen, kleien en schminken. Ook Circusschool Campus had aan belangstelling niet te klagen. Aan het einde van de middag werden de prijswinaars van de kleurwedstrijd bekend gemaakt en de prijzen uitgereikt. Al met al een geslaagde dag.

Het bestuur van de Stichting Egelopvang Boskoop en omstreken is dankbaar voor de medewerking van sponsors, vrijwilligers en Boskoopse bedrijven zoals, Bakkerij Fijn, IJssalon Jansen en 'T keldertje. En wil graag nog de aandacht vestigen op de nieuwe Kledingactie van de Stichting Dierenlot. Er staan kledingcontainers bij de Natuurwinkel aan de Koninginneweg, bij de Egelopvang aan de Beemd 29 en de nieuwe locatie aan het Laag Boskoop 75A. De opbrengst wordt door de Stichting Dierenlot verdubbeld.

Namens het bestuur: Hans Scholtes

Meer berichten

Shopbox