Winny is gehandicapt en zit in een rolstoel. Ze vind de rolstoelschommel van Jan van de Meer prachtig en krijgt er geen genoeg van.
Winny is gehandicapt en zit in een rolstoel. Ze vind de rolstoelschommel van Jan van de Meer prachtig en krijgt er geen genoeg van.

Rolstoelschommel voor "Gewoon bij Winny"

Jan van de Meer heeft een rolstoelschommel gedoneerd aan "Gewoon bij Winny", een plek waar mensen met zorg terecht kunnen voor vrijetijdsbesteding.

Hazerswoude-Dorp - "Wat een verjaardagsfeest al niet teweeg kan brengen." Op het verjaardagsfeest hoorde Jan van de Meer van de actie voor het sparen van een rolstoelschommel. Jan is een technische man en bedacht een plan om zelf zo'n schommel te bouwen voor Gewoon bij Winny.

Met een week of twee kwam hij weer langs. Hij had materialen bij zich die gesponsord waren door diverse bedrijven. Zijn zonen maakten een constructietekening zodat Jan aan de slag kon. Later belde hij Winny op of ze wilde testen. Ze vond het geweldig!
Voordat ze het kon meenemen, moest hij eerst nog de puntjes op de i plaatsen. De oprichters van Gewoon bij Winny lieten alvast een ondergrond plaatsen zodat rolstoelen er gemakkelijk op kunnen.

Jan heeft de schommel eigenhandig geplaatst en Winny er zelf opgereden. Hij was zeer ontroerd bij het zien van haar stralende gezicht. Winny vond het prachtig en wilde er voorlopig niet meer uit!

De oprichters van 'Gewoon bij Winny' willen Jan van der Meer hartelijk bedanken dat hij dit voor elkaar heeft gekregen. Hij heeft vele kinderharten blij gemaakt met de rolstoelschommel. De eerste jongedames zijn al geweest en komen zeker terug. De sponsoren en vrijwilligers worden hartelijk bedankt.
Het sponsorbedrag dat over is, wordt gebruikt voor een nieuw groot doel: een huifbed. Hiermee kunnen kinderen, die zelf niet kunnen paardrijden, mee op de ruggen van een paard.

Meer berichten

Shopbox