Logo gouwekoerier.nl


Gerard van As en Liesbeth Spies
Gerard van As en Liesbeth Spies

Een onvergetelijke week

Het einde van de zomer is dan wel in zicht, hier in Alphen hebben we nog een mooi evenement om naar uit te kijken. We luiden namelijk de herfst met de traditionele feestweek in september. De Kermis, Oldtimerdag, Taptoe, Wielerronde, Gondelvaart, Jaarmarktestafette en natuurlijk de grootste Jaarmarkt van Nederland: er staat een hoop te gebeuren!

De organisatie van deze Alphense Dagen gaat met een enorme inzet gepaard. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Vrijwilligers en professionals, ondernemers en ambtenaren: ieder levert zijn eigen bijdrage om er als vanouds een succes van te maken. Door de krachten te bundelen, zorgen we voor een onvergetelijke week voor inwoners én bezoekers van onze stad.

De Alphense dagen zijn uitgegroeid tot publiekstrekkers van formaat. Duizenden bezoekers uit het hele land weten hun weg naar de feestelijkheden te vinden. Dat is een prachtig visitekaartje. Eens per jaar ontpopt Alphen aan den Rijn zich tot bruisend knooppunt van activiteiten en attracties. Wij nodigen iedereen van harte uit om naar Alphen aan den Rijn te komen en hierbij aanwezig te zijn. Samen maken we er een fantastische week van!

Liesbeth Spies, Burgemeester
Gerard van As, Wethouder Evenementen

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox