Logo gouwekoerier.nl


Foto: Elly de Knikker, Letty Blanken (Graficelly) en Bas van der Lugt (Persgroep) werken samen in Bodegraven-Reeuwijk FOTO: Liene Jouwsma

Eén lokale krant in Bodegraven-Reeuwijk

Vanaf 1 oktober 2017 valt bij de inwoners van gemeente Bodegraven-Reeuwijk nog maar één huis-aan-huiskrant op de deurmat. Eén krant die ruimte biedt aan het nieuws uit de gemeente, verslag van lokale evenementen, interviews met bijzondere dorpsgenoten en een activiteitenagenda.

De Persgroep, uitgever onder meer Bodegraafs Nieuwsblad, heeft in buurgemeente Bodegraven-Reeuwijk de krachten gebundeld met Graficelly, uitgever van Kijk op Bodegraven-Reeuwijk (KOBR). Samen maken zij zich sterk voor een goede krant waarin de inwoners van Bodegraven-Reeuwijk zich herkennen. De sterke lokale binding die beide titels bezitten, wordt er nog hechter door. Niet meer twee kranten met ongeveer hetzelfde nieuws, maar één krant die dieper kan ingaan op wat er in de gemeente speelt.

De krant verschijnt onder de naam Kijk op Bodegraven-Reeuwijk en wordt geëxploiteerd door Graficelly. Voor Gouwe Koerier brengt dit geen veranderingen met zich mee. Ondernemers uit Boskoop en omgeving kunnen via hun contactpersoon bij de Persgroep hun advertentie in deze titel reserveren. Ook de andere uitgaven van De Persgroep kunnen in één keer worden ingeschakeld voor reclamecampagnes. Van huis-aan-huis tot het AD, Volkskrant of Parool. Het portfolio van De Persgroep biedt zowel nationaal als lokaal bereik.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox