Logo gouwekoerier.nl


Robbedoes geopend!

Speeltuin De Robbedoes is mede met hulp van de gemeente Alphen volledig vernieuwd. Na ruim een jaar van voorbereidingen, plannen, vergaderen en veel werk verzetten is de nieuwe speeltuin een feit. Heel veel kinderen kwamen kijken en spelen. Natuurlijk maakten zij meteen gebruik van de nieuwe speeltoestellen, waarbij de draaimolen favoriet was. Wethouder van Velzen sprak alle aanwezigen toe. De officiële opening werd verricht door Mr. Robbedoes, Aad Bijland. Dhr. Bijland is al vele jaren vrijwilliger en onmisbaar bij de speeltuin en zorgt er ook nu weer voor dat de speeltuin er netjes bij blijft liggen.

Wethouder van Velzen was bij de opening aanwezig en sprak alle aanwezigen toe. De officiele opening (het doorprikken van een confettiballon) werd gedaan door Mr. Robbedoes, Aad Bijland. Dhr. Bijland is al vele jaren vrijwilliger en onmisbaar bij de speeltuin en zorgt er ook nu weer voor dat de speeltuin er netjes bij blijft liggen.

Voor deze gelegenheid was er ook een springkussen opgezet en ook daar werd dankbaar gebruik van gemaakt. Er waren suikerspinnen in allerlei kleuren, popcorn, er konden glitter tatoos gezet worden en ook het schminken was favoriet onder de aanwezige kinder

Het was een zeer geslaagde middag!v Het bestuur van speeltuinvereniging de Robbedoes heeft met dit openingsfeest de 1 na laatste klus geklaard. Op 27 oktober staat er nog een halloweenfeest met lampionnenoptocht op het programma en daarna zal de vereniging ophouden te bestaan.

De mooie speeltuin dragen zij dan, met een gerust hart, over aan de gemeente Alphen aan den Rijn.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox