Logo gouwekoerier.nl


FOTO: DW Images
FOTO: DW Images (Foto: DW Images)

Rolling Stones Tribute op het terras bij Flora

Op zondag 3 september staat de Rolling Stones Tribute band Undercover op het podium bij Flora Boskoop. Bij goed weer zal het optreden buiten plaats vinden, bij minder goed weer binnen. De entree is gratis en het optreden start om 15.00 uur (tot 19.00 uur).

Undercover is een echte live band. Rauw en puur zoals de Stones zijn. Zonder een kopie te willen zijn van de Rolling Stones heeft Undercover een zanger met een net zo energieke performance als Mick Jagger en worden de legendarische riffs van Keith Richards in authentieke stemming gespeeld. Undercover klinkt als de Stones in hun beste jaren en speelt de nummers hartstochtelijk en herkenbaar.

Een ding is zeker: Undercover heeft de muziek van de Rolling Stones goed onderzocht en begrepen en brengt deze met net zoveel passie en lol als de Stones (nog steeds) zelf doen. Undercover heeft dat de afgelopen jaren bewezen door uitgenodigd te worden op alle grote landelijke Stonesfanclubdagen in Nederland en België en mag zich thans verheugen op de warme belangstelling en support van een groot aantal Nederlandse en Belgische Stonesfans.

Rolling Stones Tribute door Undercover is een initiatief van Flora party & event en wordt gehouden in Flora Boskoop, Parklaan 4, 2771 GB Boskoop. Informatie www.floraboskoop.nl of 0172-766047.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox