Logo gouwekoerier.nl


Jeroen van der Boom is de hoofdact tijdens de Jaarmarkt. FOTO: PR
Jeroen van der Boom is de hoofdact tijdens de Jaarmarkt. FOTO: PR (Foto: FOTO: PR)

Jeroen van der Boom hoofdact jaarmarkt Alphen

Topact tijdens de komende Jaarmarkt is Topper Jeroen van der Boom. Op woensdag 20 september geeft hij een spectaculair optreden op het Rijnplein. Vanaf 23:00 uur zingt Jeroen zijn grootste hits en begeleid zichzelf daarbij op de piano.

Alphen aan den RIjn - Organisator Perry Kasbergen is blij met de komst van Jeroen van der Boom. "Als Jaarmarkt-bestuur willen we elk jaar weer een mooi muziekprogramma neerzetten. Met Jeroen hebben we een geweldige slotact in huis. Het publiek zal ongetwijfeld zijn nummers mee gaan zingen. Dat Jeroen daarbij zelf ook piano speelt, maakt het extra sfeervol."

Tijdens zijn middelbareschooltijd stond Jeroen van der Boom al op het podium. Na zijn studie begon zijn werk in de showbizz. Hij is naast zanger ook televisiepresentator en imitator. Hij brak in 2007 door met het nummer 'Jij bent zo'. Sindsdien nam zijn solocarrière een grote vlucht. Daarnaast is hij al al jaren lid van succesformatie De Toppers. Als presentator is hij vooral bekend van programma's als Bloed, Zweet & Tranen, De Beste Liedjes van en Wedden dat ik het kan. In 2015 speelde hij de rol van Petrus in het muzikaal-Bijbelse Paasevenement The Passion in Enschede.

Het slotoptreden van Van der Boom wordt voorafgegaan door nog veel meer muzikaal entertainment. Perry Kasbergen: "Er is voor elk wat wils. Van Shantykoor De Kreunende Sluisdeuren tot de Telekids meidengroep Raak! Ook volkszanger Marco de Hollander is van de partij, net als The Amazing Stroopwafels en de bands Boulevard en The Young Ones." Naast het avondprogramma op het Rijnplein is er de hele dag entertainment op diverse locaties in Alphen.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox