Logo gouwekoerier.nl


Bosgouwruiters tweede op het NK Ermelo

Op 25 en 26 augustus 2017 was het NK-voltige in Ermelo. Voltige is een paardensport waarbij acrobatische oefeningen worden laten zien op de rug van een galopperend paard.

Boskoop - Op zaterdag 26 augustus startte Nathalie Grevink als soliste in de klasse L. Zij startte op het paard Nabucco gelongeerd door de Boskoopse Natasja Slappendel.

Nabucco

Voltige vereniging de Bosgouwruiters bestaat officieel pas een maand. Ook voor het paard Nabucco was dit pas zijn vijfde wedstrijd. Dit maakt het extra bijzonder dat zij een plekje op het NK hebben verdiend.

De kür

Na de verplichte oefeningen stonden ze op de derde plaats. Het team had een ontspannen gevoel en ging met goede moed de kür in. In de kür was er iets meer spanning, maar ondanks dit hebben zij een zeer nette kür laten zien. Hierdoor stegen ze nog een plekje waardoor zij als 2e eindigde op het NK!

De Bosgouwruiters

Bij ons kan je met je eigen paard/pony gedurende het gehele jaar gebruikmaken van onze 3 buitenbakken en overige buiten faciliteiten. Tevens hebben we een gezellige kantine.

debosgouwruiters.nl

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox