Logo gouwekoerier.nl


Alle inzenders op een rij met hun prijs voor het Beste Idee Plantarium 2017. FOTO: Plantarium
Alle inzenders op een rij met hun prijs voor het Beste Idee Plantarium 2017. FOTO: Plantarium

Hortapp en ConnectedGreen vallen in de smaak

Zes bedrijven en vijf studententeams gingen op donderdag 24 augustus met elkaar de strijd aan voor het Beste Idee Plantarium 2017. Met een korte pitch verdedigden zij hun innovatieve idee voor een vakjury

In de categorie studenten kwam de Hortapp als beste idee uit de bus. Deze app is een uitkomst voor bedrijven waar veel studenten of uitzendkrachten werkzaam zijn. Het oordeel van de jury over de app was positief en luidde als volgt: De app is simpel, effectief en handig en een oplossing voor een herkenbaar probleem.

Categorie bedrijfsleven

ConnectedGreen van René Voogt is een slim platform voor het monitoren en gemakkelijk onderhouden van groenprojecten en tuinen. Het werkt met draadloze sensoren die op strategische plaatsen worden geplaatst. De meetgegevens worden in de Cloud gecombineerd met botanische gegevens en weerdata. De jury ziet deze presentatie als een innovatieve startup die in het begin vooral kan worden toegepast in grote projecten.

Prijzen

Voor het beste idee in de categorie studenten ontving Chelle van der Meijde een geldprijs van duizend euro. Terwijl in de categorie bedrijfsleven een PR pakket ter waarde van duizend euro werd uitgereikt aan Maaike de Reuver.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox