Logo gouwekoerier.nl


Foto: FC De Rebellen

75 jaar Hazerswoudse Boys

Komend seizoen zal de Hazerswoudse Boys 75 jaar bestaan. Dit is een ongekende prestatie en dat moet uiteraard gevierd gaan worden met de leden, vrijwilligers, toeschouwers, sponsoren en geheel Hazerswoude e.o.

Het hele seizoen staat in het teken van "75 jaar Hazerswoudse Boys". Iedere maand zal er een activiteit plaatsvinden, waarop de aftrap is op zaterdag 9 september aanstaande en de finale op zaterdag 2 juni 2018 met een grootse feestavond.

FC de Rebellen

Zaterdag 9 september vanaf 16.15 uur zal het jubileumjaar officieel geopend worden met een wedstrijd van de selectie tegen oud betaald voetbalspelers "FC de Rebellen" onder leiding van ex-topscheidsrechter Roelof Luinge. Onder andere Andy vd Meijde, oud speler van Ajax, en Sjaak Polak, oud speler van Twente en Sparta, komen naar het mooie voetbalcomplex in Hazerswoude-Dorp om een zeven tegen zeven wedstrijd te spelen van twee keer vijftien minuten. De ene helft tegen de selectie en de andere helft tegen afgevaardigde van een aantal elftallen van de Hazerswoudse Boys. De veelbesproken oude profs gaan er altijd voor. Altijd! Hoe sensationeel is het niet voor de Hazerswoudse Boys om een lekker potje te ballen tegen deze oude profs. En voor u als toeschouwer om er bij te zijn!!

Nieuwe kledinglijn

In de rust van deze wedstrijd zal er op de catwalk de nieuwe kledinglijn van de Hazerswoudse Boys gepresenteerd worden samen met de sponsor van elk elftal. Uiteraard zal er tijd zijn om na afloop met de oude profs een praatje te maken, misschien nog anekdotes te horen over de goede oude tijd en op de foto te gaan.

Iedereen wordt dan ook uitgenodigd om bij de opening van dit lustrumjaar aanwezig te zijn. Mis het niet de wedstrijd FC de Rebellen tegen de Hazerswoudse Boys. De rebelse types zijn nog steeds in staat tot technische hoogstandjes. Toegang is gratis.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox