Logo gouwekoerier.nl


Foto: TOOS Kleuters, energiek en vertederend lief tijdens hun dans: Altijd Jong.
Foto: TOOS Kleuters, energiek en vertederend lief tijdens hun dans: Altijd Jong.

Toos sluit een energieke week bruisend af

Boordevol energie! Deze omschrijving past het best bij de afsluitende dans-, twirl-, turn- en sportweek van Dans- en Turnvereniging TOOS.

Vorige week zaterdag spatte als eerste de energie van het podium bij de fantastische voorstelling 'Energie'. De dansers en twirlers zetten een schitterende show neer in de grote zaal van de Goudse Schouwburg. Moderne dans, streetdance, kleuterdans, jazzdans en verschillende twirl-routines werden vol verve en met passie gepresenteerd aan een enthousiast publiek.

Daarna door naar TOOS Plaza waar vorige week ouders sportief met hun kids meededen tijdens TOOS Gymt met Ouders. Vervolgens spekten afgelopen zaterdag 1 juli sportieve (dans)tieners, volwassen sporters en bestuursleden de clubkas door 15, 30 of zelfs 60 km te fietsen met de Rabobank Sponsorfietstocht. Tot slot was het zaterdag ook in TOOS Plaza een drukte van jewelste tijdens de sport-spring-'uit'stuif. Bijna 100 basisschool kids raasden over de tumblingbaan, de grote trampoline en de minitramps. Daarnaast kregen zij de kneepjes van het vak aangeleerd van enkele toppers uit de TOOS turnteams op de vaste dames- en herenturntoestellen. Maandag 28 augustus staat het TOOS docententeam weer voor iedereen klaar! Het lesprogramma is zelfs uitgebreid!

tooswaddinxveen.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten