• Alles
 • (6)
  Overig
 • (1)
  Lezingen
 • (2)
  Natuur
 • (1)
  Muziek
 • (1)
  Cursus-Workshop

Workshop vloggen van IschoMedia

zaterdag 29 augustus 10:00 t/m 11:30 uur

Ilona Scholten

Nieuw in Gouda: leer vloggen, filmen of fotograferen!

Krijgen je kinderen geen genoeg van vloggers als Enzo Knol, StukTV of Meisje Djamilla? Kijken ze graag YouTube of maken ze veel filmpjes met de tablet of mobiele telefoon? Laat ze dan eens zelf hun eigen video’s leren maken!

In de nieuwe creatieve studio aan de Van Limburg Stirumstraat 12 in Gouda kunnen kinderen sinds kort allerlei gave workshops volgen, waaronder de workshop vloggen. Onder begeleiding kiezen de kids hun eigen onderwerp om over te vloggen, leren ze de technieken van het filmen en kunnen ze gebruik maken van verschillende attributen voor in hun vlog. Nadat zij zelf hun eigen vlog hebben gefilmd zullen we de video editen en kunnen ze het eindresultaat trots thuis laten zien.

Film

Naast vloggen worden er ook workshops filmmaken gegeven in de studio. Hebben je kinderen altijd al de hoofdrol in hun eigen korte film willen spelen? Of misschien zijn ze liever cameraman/-vrouw, geluidstechnicus of stylist(e)? De kinderen stellen tijdens de workshop hun eigen filmcrew samen en leren van begin tot eind hoe een film gemaakt wordt. Ze verzinnen een verhaal, tekenen een storyboard, leren over een script, nemen een film op en we eindigen de workshop met een heuse filmpremière!

Fotografie

Zijn je kinderen fan van het ‘Perfecte Plaatje’? Naast vloggen en filmen worden er ook workshops fotografie gegeven. De kinderen leren tijdens deze workshop over belichting, onderwerp en compositie om zo tot het perfecte plaatje te komen. Overigens worden er ook fotografie workshops gegeven voor volwassenen.

Introductie actie!

Wil je kennis maken met onze creatieve studio? We bieden de workshops vloggen en filmmaken voor kinderen van 6 t/m 12 jaar nu ter introductie aan voor maar €15 euro per persoon per workshop.

Zaterdag 29 augustus 10:00-11:30 workshop vloggen

Zaterdag 29 augustus 13:00-14:30 workshop filmmaken

Zaterdag 5 september 10:00-11:30 workshop vloggen

Zaterdag 5 september 13:00-14:30 workshop filmmaken

Inschrijven kan via ischomedia@mail.com. Wees er op tijd bij, want vol=vol. Onze workshops zijn ook te boeken met een groep vriend(inn)en, voor op school of naschoolse opvang en onwijs leuk voor een kinderfeestje. Hopelijk zien we je snel bij Ischo Media!


deel deze activiteit

Locatie

Studio Ischo Media
onbekend
van Limburg Stirumstraat 12
2805bd


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden