• Alles

Nationale Golfdag voor de Boomkwekerij

vrijdag 17 november 10:30 uur

Op 17 november a.s. organiseert Golfbaan Bentwoud voor het eerst de Nationale Golfdag voor de Boomkwekerij. Waarom? Niet alleen omdat golf een leuke, sportieve bezigheid is, maar ook omdat blijkt dat veel (oud)kwekers het spel ook zeer waarderen. Daarnaast omdat het in november een rustige tijd is voor veel kwekers en wij op onze baan ruimte kunnen geven aan deze dag. 

Een unieke kans voor bedrijven uit de kwekerijsector om bijvoorbeeld samen met hun medewerkers iets leuks te doen. Want iedereen is uitgenodigd. Of je kunt golfen of niet… Er is namelijk keuze uit een 18-holes of 9-holes wedstrijd, maar een gezellige clinic met bijvoorbeeld al je vrienden uit de boomkwekerijsector behoort ook tot de mogelijkheden.

Bent u enthousiast en wilt u deelnemen aan deze speciale golfdag? Meld u dan vóór 12 november aan via het inschrijfformulier op de website van Golfbaan Bentwoud: www.golfbaanbentwoud.nl. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via telefoonnummer 0172 – 583010 of via events@golfbaanbentwoud.


deel deze activiteit

Locatie

Golfbaan Bentwoud
Benthuizen
Boslaan 3
2731ld


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.