• Alles
  • (4)
    Overig

Cube Music

donderdag 1 oktober 0:00 uur

Cube Music

JC The Cube is in samenwerking met een 4-tal ervaren muzikanten het initiatief gestart om op laagdrempelige wijze muzieklessen te geven. Onder de naam Cube Music is het mogelijk om gitaar,drum en zanglessen te volgen. Opgeven kan via www.jc-thecube.nl.

Het initiatief is vooral bedacht om. Cube Music richt zich op leerlingen vanaf 12 jaar of ouder. De focus ligt op het maken van pop/rock muziek.

Als je start word je de basis op het instrument bijgebracht. Dit zijn individuele lessen. Zodra jij er klaar voor bent ga je beginnen met samenspelen met andere muzikanten. Dan worden er nummers ingestudeerd en wordt er naar een leerlingconcert toegewerkt.

Speel je al in een band? Dan kan jij met jouw band ook bandcoaching volgen. Tijdens deze sessies zal jullie spel en performance verder worden gefinetuned Je band wordt begeleid door muziekcoaches.

De lessen gaan in oktober van start en instromen kan op elk moment. De lessen kosten € 10,- per les van een half uur. Meer info of aanmelden voor een gratis proefles kan op www.jc-thecube.nl


deel deze activiteit

Locatie

The Cube
Boskoop
Reijerskoop 4aHet lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden